Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Marknadskoordinator med erfarenhet av SAP

Om tjänsten

Kort om tjänsten

Har du viljan att lyckas, trivs i ett högt tempo och är redo att visa vad du går för, då kanske detta är rätt tjänst för dig!

I rollen som marknadskoordinator kommer du att ha en central roll på företaget. Du kommer vara delaktig för olika sorters marknadsprojekt och ta fram marknadsmaterial. I din roll kommer du även ha kundkontakt och stötta säljteamet i deras dagliga arbete.
Rollen innebär frihet under ansvar och det är upp till dig hur framgångsrik du blir. Det nordiska kontoret kommer att vara placerat i centrala Malmö.


Om företaget

Ett internationellt börsnoterat företag kommer inom kort att öppna kontor i Malmö. Företaget arbetar med snabbrörliga produkter inom segmenten mode, färg och form. Försäljningen sker utslutande business to business. Företaget, som är välrenommerat och arbetar med väletablerade varumärken inom sin bransch, präglas av tillväxt och höga ambitioner, högt i tak och en platt organisation.

Du kommer att bli anställd direkt hos företaget och givetvis kommer vi kunna berätta om vilket företag det rör sig om innan dess. I dagsläget kan vi tyvärr inte gå ut med vilket företag det handlar om.

Mer om tjänsten

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i en dynamisk och internationell miljö med mycket starka varumärken. Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft där du i huvudsak kommer att stötta företagets Marknadschef och Brand Manager. Arbetsuppgifter du kommer att arbeta med är bland annat:

• Översättningar av produkter/ säljmaterial
• Framtagande och genomförande av säljkampanjer/månadsmail till kunder
• Uppföljning av kampanjer och aktiviteter
• Du assisterar i kampanjarbete och ser till att kunder har nytt material och informerar om nya kampanjer.
• Underhålla och utveckla företagets hemsida och även social medier.
• Korrekturläsning av säljmaterial, pressreleaser och företagets webbsida.
• Vara behjälplig med övriga administrativt vanligt förekommande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning.


Din profil

Vi ser gärna att du har arbetet i en liknande roll tidigare och förstår vikten av leverans och kvalitet. Du är proaktiv och van att ligga steget före när det gäller planering av arbetet och förberedelser. God struktur, förmåga att prioritera och agera samt noggrannhet är ord som sammanfattar ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och kan självständigt utveckla och driva ditt arbete. Som person är du glad och positiv, serviceinriktad och har en problemlösande attityd. Erfarenhet av SAP är ett krav.
Erfarenhet från försäljning och marknadsföring inom B2B är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och du behärskar även InDesign och Photoshop eller liknande. För att lyckas i rollen måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift och du behöver även förstå danska.

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i en dynamisk och internationell miljö med mycket starka varumärken.
Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft.


Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com, med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar per mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på Dreamwork 042-176611, alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se

MarknadskoordinatorVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dreamwork Scandinavia AB
Hemsida:
http://www.dreamwork.se/

Ansökan

Referens:
2633
Webbplats:
http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=2633
Sista ansökningsdag:
2014-12-14
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb