Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Brand Manager med erfarenhet av SAP

Om tjänsten

Kort om tjänsten

Har du viljan att lyckas, trivs i ett högt tempo och är redo att visa vad du går för, då kanske detta är rätt tjänst för dig!

Som Brand Manager kommer du att arbeta med starka varumärken. Din uppgift blir att utveckla och driva varumärkena till att ytterligare växa. Din kreativitet och framförallt din skarpa analys blir viktiga verktyg för att nå framgång. Vi arbetar i ett högt tempo, det går fort framåt och du kommer att har möjlighet att påverka - det är viktigt att du trivs med dessa bitar.
Rollen innebär frihet under ansvar och det är upp till dig hur framgångsrik du blir. Det nordiska kontoret kommer att vara placerat i centrala Malmö.Om företaget

Ett internationellt börsnoterat företag kommer inom kort att öppna kontor i Malmö. Företaget arbetar med snabbrörliga produkter inom segmenten mode, färg och form. Försäljningen sker utslutande business to business. Företaget, som är välrenommerat och arbetar med väletablerade varumärken inom sin bransch, präglas av tillväxt och höga ambitioner, högt i tak och en platt organisation.

Du kommer att bli anställd direkt hos företaget och givetvis kommer vi kunna berätta om vilket företag det rör sig om innan dess. I dagsläget kan vi tyvärr inte gå ut med vilket företag det handlar om.

Mer om tjänsten

Som Brand Manager kommer du att arbeta nära din marknadschef på en framförallt operativ nivå. För dina varumärken utarbetar du långsiktiga planer, bryter ned dessa till kampanjer och aktiviteter. Vidare kommer du att utveckla säljande produktinformation och reklammaterial samt sköta den övergripande planeringen för att marknadsföra och utveckla företagets egna varumärken. Ansvara för varumärkesplattform (implementering och uppföljning).
I tjänsten kommer du titta på och föreslå möjligheter och lösningar för att bearbeta nya och befintliga marknadskanaler. Försäljningsanalyser, uppföljningar samt rapporteringar kommer att vara en del av vardagen, där du kommer att ansvara för att produkterna ger lönsamhet för företaget såväl som för återförsäljare/kunder.
Arbetet är mycket utåtriktat med täta kontakter med kollegor på huvudkontoret, press, nätaktörer, säljkår m fl


Din profil

Du är resultatinriktad och har ett stort fokus på det kommersiella perspektivet och företagets affär och gärna erfarenhet av att analysera statistik. Som person är du lyhörd och har lätt att förstå sammanhang och dra slutsatser baserat på siffror och statistik. Vidare är du en strukturerad och ihärdig person som tror starkt på din egen idé. Då det blir ett tajt team är det viktigt att du trivs att samarbeta med andra och bidrar till en bra stämning på kontoret. För att passa in i rollen och företaget krävs en vinnarskalle, stark drivkraft samt en vilja att jobba hårt för det du tror på. Troligtvis har du ett par års erfarenhet av en liknande roll, har en högskole- / universitetsutbildning inom ekonomi / marknadsföring. Erfarenhet av SAP är ett krav. Du har mycket goda kunskaper i Officeprogramen, främst Excel och Power Point. Goda kunskaper i Indesign, Photoshop eller liknande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i en dynamisk och internationell miljö med mycket starka varumärken.
Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft.
Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com, med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar per mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på Dreamwork 042-176611, alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se

Produktchef, marknadsföringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dreamwork Scandinavia AB
Hemsida:
http://www.dreamwork.se/

Ansökan

Referens:
2632
Webbplats:
http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=2632
Sista ansökningsdag:
2014-12-14
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb