Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Anbudsingenjör Anläggning/Betong

Om tjänsten

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.


Inom Avdelning Anläggning Väst finns produktionsgrupper med specialistkompetens inom Mark och Betong. Det närmaste decenniet står Göteborgsregionen inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt med Hisingsbron, Hamnbanan och Västlänken med tillhörande stationer som några exempel. På längre sikt är även stora järnvägsprojekt planerade i vår region. Vi ser mot denna bakgrund mycket positivt på framtiden inom Anläggningsverksamheten i vår geografi och söker nu förstärkning till vår enhet med en Anbudsingenjör med betonginriktning.

Rollen hos oss

Som Anbudsingenjör i vår organisation får du förmånen att följa projektet från första anbudsförfrågan fram till byggstart och vid behov en bit in i projekten. Du får en viktig roll i arbetet med att utveckla våra anläggningsprojekt med hög kvalitet och god lönsamhet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med tekniska lösningar, mängdberäkning, pris- och tidsättning, offertförfrågningar och upphandlingar. Varje tjänst som Anbudsingenjör har en specialinriktning mot antingen betong, mark eller väg och nu söker vi förstärkning inom betongsidan.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet från ledande positioner inom tung anläggningsverksamhet med inriktning på betongkonstruktioner och som har goda kunskaper om produktion och arbetsmetoder. Det är även meriterande om du har erfarenhet frånarbete i anbudsskedet i olika former av anläggningsprojekt. Vi värdesätter även erfarenhet av arbete i digitala miljöer inom VDC/BIM.

Dina egenskaper

Du är driven i ditt arbete och har sinne för goda affärer och vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt. Du är noggrann, strukturerad och duktig på att leverera resultat i rätt tid. Med kreativitet och en analytisk förmåga hittar du de bästa lösningar.

Ytterligare information

Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Göteborg.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Specialistchef Kalkyl Michael Haglund på telefon 031-771 51 57. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober 2015.

Välkommen med din ansökan!

Vi har valt vår rekryteringskanal och undanber oss försäljare.

Byggnadskalkylator/AnbudsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
NCC
Hemsida:
www.ncc.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=9088%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2015-10-18


Senaste inkomna jobb