Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Anbudsingenjör till Mark

Om tjänsten

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.


Vi söker just nu en duktig anbudsingenjör till Mark i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår organisation.

Rollen hos oss

Som anbudsingenjör medverkar du till att rätt bedömning av kostnadsnivå uppnås i våra markprojekt.Du arbetar dels i traditionella anbudsskeden, dels i partneringsamarbeten där du agerar rådgivande till NCCs kunder i frågor rörande kostnadsnivåer och metodval. Du gör mängdavtagning från mer eller mindre färdiga ritningar eller 3D- och 4D-Cad modeller. Prissättning baseras på egen erfarenhet, avtalspriser eller offerter. Här får du analysera, identifiera samt hitta kreativa lösningar på våra kunders byggplaner. Därför gör du som anbudsingenjör mycket mer än bara räknar.

 Dina erfarenheter

Du har ett antal års erfarenhet av att kalkylera kostadsnivåer i markanläggningsprojekt. Du arbetar idag som platschef, arbetsledare, projekteringsledare eller mättekniker och förstår byggprocessen. 

Du som person är en problemlösare, som förstår konsekvenser av olika lösningsförslag och har förmågan att hitta de mest effektiva lösningarna. För att lyckas tror vi att dina personliga förmågor och drivkrafter baseras på viljan att bygga, konstruera och utforma. I anbudsskedet jobbar du alltid mot ett på förhand bestämt slutdatum, vilket ställer krav på att du är självgående, ansvarstagande har förmågan att planera ditt arbete och leverara i tid. Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete där du jobbar både i team och självständigt med kompetenta medarbetare, intressanta projekt och goda utvecklingsmöjligheter.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placering Stockholm. Du rapporterar till Kalkylchefen. Körkort erfordras.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 10 december.

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten kontakta:

Kalkylchef Rolf Poulsen 08- 08-585 523 95

Byggnadskalkylator/AnbudsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
NCC
Hemsida:
www.ncc.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=8316%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2014-12-10


Senaste inkomna jobb