Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kalkylator inom El

Om tjänsten

”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Nordens största installationsföretag!”

Detta är rösten från en av våra medarbetare. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst i Göteborg något för dig!Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag på vår elavdelning i Göteborg. Du kommer ha ett nära samarbete med avdelningschefen och vara ett stöd i att ta in offerter och delta vid anbudsgenomgång med avdelningschef och hos kund. Arbetet innebär konstruktion av totalentreprenad.


Vi erbjuder dig 
Hos oss får du ett stort ansvar där du får möjlighet att delta i hela installationsprocessen. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. I Göteborg har vi verksamhet inom el, vs, ventilation och vitvaror. 


Vem är du?


• Du har tidigare erfarenhet från kalkyleringsarbete inom elbranschen alternativt som entreprenadingenjör
• Idag har du troligen en roll som kalkylator eller konstruktör
• Du är van vid att arbeta med totalentreprenader
• Du har erfarenhet av upphandling och inköp
• Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör ser vi det som mycket meriterande
• Vi ser också att du har erfarenhet av Maxikod

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med affärsmässiga lösningar och har nya idéer på kalkylarbete. Du är välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Som person är du också engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 20 december. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över.


Bravida är Nordens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Byggnadskalkylator/AnbudsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bravida Sverige AB
Hemsida:
www.bravida.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.bravida.se/Arbeta-hos-oss/Lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1929%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2015-12-20


Senaste inkomna jobb