Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kalkylator till Kalkylhjälp i Herrljunga AB

Om tjänsten

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Kalkylhjälp har omfattande erfarenhet av kalkylering inom bygg, el och VVS. Vi skapar pricksäkra kalkyler som hjälper byggherrar, entreprenörer, byggkonsulter och privatpersoner i deras projekt. Företaget har erfarenhet i branschen sedan mitten på 90-talet och är en väl etablerad samarbetspartner som jobbar med kunder över hela landet. Företaget har idag sju medarbetare och har de senaste åren mer än dubblerat personalstyrkan. Kunderna är allt från stora välkända koncernbolag till mindre enmansföretag. Utöver flertalet olika kalkyltjänster erbjuder även företaget projekthjälp med bland annat tjänster så som kvalitetsansvarig, inköpsplanering av under entreprenad och material, kostnadsstyrning och projektledning. Kalkylhjälp tillhandahåller även tjänster i form av bygglovsritningar och konstruktion i byggprojekt.
Dessutom erbjuds utbildningar och programvaror inom Byggsamordnaren, Sektionsdata & Bluebeam.
Kalkylhjälp är ett ungt, hungrigt företag som vill växa men i ett sunt och kontrollera, för oss är det viktigt att sätter personalen i fokus, här ska man kunna jobba och må bra.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer som Kalkylkonsult på Kalkylhjälp att vara med från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du jobbar som konsult i nära samarbete med projektet/projektens arbetschefer och platschefer, inköpare & projektingenjörer. Du ansvara bland annat för att utföra förfrågningar, mängdberäkningar, tids- och materialåtgång och anbudskalkyler men även att identifiera risker och kvalitetsfrågor åt våra kunder. Vi jobbar även med beställare i tidiga skeden och tar fram kostnadsbedömningar utifrån skisser.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete som Kalkylator alternativt erfarenhet från att jobbat på byggen och vill utveckla dig mot en mer administrativ roll.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är noggrann, strukturerad, har lätt för att samarbeta och social. Dessutom är det viktigt att du är duktig och tydlig i din kommunikation
Du har god datavana. Har du erfarenheter från programvarorna Sektionsdata, Bluebeam Byggsamordnaren är det meriterande men inget krav.
Du behärskar svenska & engelska i både tal och skrift.

Byggnadskalkylator/AnbudsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
S&C Bemanning i Vårgårda AB
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
3816
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=3816
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb