Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionsorienterad kalkylingenjör, inriktning Mark & Anläggning till YIT

Om tjänsten

En spännande tjänst där du kommer ha stor möjlighet att påverka din vardag. Du kommer arbeta i en nystartad grupp med inriktning mot mark & anläggning i en större väletablerad koncern som står för engagemang och delaktighet.

I februari 2018 gick YIT och Lemminkäinen samman. YIT är Finlands största byggföretag och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa.

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom yrket som kalkylingenjör i produktion – med inriktning infra/anlägg. Du behärskar/har förståelse för samtliga delar i anbudsarbetet samt har en analytisk förmåga.

För att passa i rollen har du god kommunikationsförmåga och social kompetens som tycker om att leda och engagera konsulter och andra medarbetare både inom och utanför organisationen. Du trivs att arbeta självständigt, men även i grupp, och vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga.

Krav på kvalifikationer:
- Svenska, flytande i tal och skrift
- Datorvana, inklusive Office-paketet
- B-körkort

Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet av kalkylprogrammet MAP
- Tidigare arbete med inköp inom byggbranschen
- Kunskap inom projektering

Nu vill vi hitta dig som vill vara med på resan ihop med vår kund!

YIT erbjuder en spännande vardag med bra lön och förmåner i ett expanderande företag. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka ditt CV och personliga brev till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor om tjänsten.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Byggnadskalkylator/AnbudsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholm

Ansökan

E-postadress:
Cecilia@prowork.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb