Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ticket i Ängelholm söker resesäljare

Om tjänsten

Brinner du för att sälja den kanske viktigaste investering våra kunder gör? sin semesterresa?
Har du tävlingsinstinkt och gillar att se resultat? Tycker du om att ge det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar?

Vi på Ticket Privatresor, Nordens största privatresebyråkedja, söker nu en resesäljare till vår butik i Ängelholm. Vi söker dig som är handlingskraftig, kreativ och engagerad. Du är ansvarsfull, gillar att jobba mot mål och är en driven säljare. Vi ser dessutom gärna att du har god resvana och stor destinationskunskap. TRAC-utbildning är ett plus och amadeus erfarenhet är ett krav. För mer info om TRAC se www.trac.se

Tjänsten som resesäljare här hos oss i Ängelholm är på deltid 80-90% med tillträde i Oktober 2015.
Eftersom vi vill finnas här när våra kunder behöver oss har vi generösa öppettider, vilket betyder att såväl kvälls- som helgarbete ingår i tjänsten. Utöver grundlön arbetar vi med säljbonus.

Om Ticket Privatresor

Ticket Privatresor är den största privatresebyrån i Sverige och andra största privatresebyrån i Norge. Verksamheten i Sverige och Norge bedrivs via ett 70-tal butiker, telefon och Internet samt i Danmark via ticket.dk och Finland via ticket.fi. Ticket arbetar bland annat i bokningssystemet Amadeus.

Vi säljer privatresor från samtliga ledande charter- och researrangörer, kryssningsrederier samt flyg- och hotellbolag och vår uppgift inom Ticket är att göra det enkelt för våra kunder att hitta och boka rätt resa. Genom en enda kontakt får kunderna överblick över marknadens breda utbud och kan därmed göra jämförelser.

Allt Ticket gör skall präglas av kund- och lönsamhetsfokus och genom att ständigt arbeta mot vår vision strävar vi efter att vara det självklara valet vid köp av semesterresa. Vår ambition är att vi ska vara det ledande reseföretaget på service.

I Ticket har vi en gemensam värdegrund som beskriver de förhållningssätt som ska känneteckna oss. Vår värdegrund består av följande begrepp; Attityd, Glädje, Engagemang, Respekt samt Ansvar (AGERA). Vårt ledarskap utmärks främst av att vi tror att ett gott ledarskap är att få andra att växa. Ticket satsar ambitiöst på kontinuerlig utbildning av personalen.

Din ansökan lämnar du på www.ticket.se, genom att klicka på "Jobba hos oss" längst ner på sidan. Vi vill ha din ansökan senast den 9 September 2015.

Resesäljare/Reseförsäljare/ResekonsulentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ticket Privatresor
Hemsida:
http://www.ticket.se

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2015-09-06


Senaste inkomna jobb