Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vallentuna

Om tjänsten

19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr.

Säljare för uppsökande verksamhet i Vallentuna kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning Vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något.

Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun.

Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan.

Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr.

45 besök per månad ger 19 935 kr i lön.
443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka.
+ Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr
Du har lön även om du inte säljer något.

Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör.
Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr.

Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju.

När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Men tryggheten har du genom att du får betalt för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något.

Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök.

En demonstration tar ca 2 timmar + körtid.
Körkort är ett krav.

Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. PA03 vann Red dot design award 2007 och blev nominerad för priset även 2008.
Hemsida www.platinumsystems.se

Utbildningen kommer att hållas på ett av våra kontor eller filialkontor(Jönköping eller Köping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 5 dagar på fältet, varav 3 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.


Skulle du under utbildningens/anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du välja att avsluta denna med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.

HemförsäljareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Platinum systems AB
Hemsida:
www.platinumsystems.se

Ansökan

E-postadress:
jobb@platinumsystems.se


Senaste inkomna jobb