Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Anestesi sjuksköterska

Om tjänsten

Brännskadecentrum

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad
vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige


Anestesisjuksköterska på dagtid

Vår verksamhet
Välkommen till Brännskadecentrum som har ett av landets två rikssjukvårdsuppdrag för brännskador. Brännskadecentrum har idag sju vårdplatser avsedda för brännskadepatienter. Vi har även en brännskademottagning och en operationssal på avdelningen.

Här jobbar intensivvårdssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, plastikkirurger och intensivvårdsläkare. Vi arbetar med patienten i fokus och söker nu flera intensivvårdssjuksköterskor till Brännskadecentrum.

Arbetsuppgifter
Vi vårdar brännskadepatienter från det akuta skedet med behov av avancerad intensivvård till intermediärvård och rehabilitering innan patienten skrivs ut. Efter detta återkommer patienten till vår mottagning för omläggningar under ett antal veckor/månader. Detta innebär en kontinuitet i vården och en nära kontakt med patient och anhöriga då vårdtiden för brännskadade patienter är relativt lång. Vi vårdar även patienter med andra omfattande hudsjukdomar.

Som anestesisjuksköterska på Brännskadecentrum kommer du tillsammans med vår IVA-läkare ansvara för sederingar vid omläggningar av både vuxna och barn. Det gäller både inneliggande och polikliniska patienter. Du kommer dela arbetet mellan mottagning och avdelning ihop med våra andra anestesikollegor. Du kommer även ha möjlighet att en vecka/månad tjänstgöra på specialanestesin för att behålla fullständig anestesikompetens.

I arbetet ingår också att tillsammans med kollegor utveckla och kvalitetssäkra sedering och smärtlindring av brännskadepatienter. Du kommer arbeta nära all personal både på avdelningen och mottagningen i samband med omläggningar och bad.

Du kommer genomgå ett välutvecklat introduktionsprogram och vi har även schemalagda utbildningsdagar. Arbetet är schemalagt måndag-fredag, ingen helg eller jourtjänstgöring.

Villkor
Tjänsten är ett års vikariat.
Tillträde efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du som vill arbeta måndag till fredag och ha ett omväxlande och lite annorlunda anestesiarbete – kom till oss!

Vi arbetar aktivt för att skapa en jämställd arbetsplats och ser därför gärna manliga sökande.
Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vill du veta mer, kontakta oss gärna!
Avdelningschef Tracey Koo Clavensjö 018-611 04 72
Biträdande avdelningschef Elisabeth Haddleton 018- 611 04 66
Biträdande Micaela Andemo 018-611 04 67
Vårdförbunds representant Johanna Boman 018-611 04 60

Ansökan
Välkommen med din ansökan på nedanstående länk.

Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

AnestesisjuksköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enl ök till enl ök

-
Lön:
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Uppsala län

Ansökan

Referens:
AS255/2015
Webbplats:
https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21404&RefNo=AS255%2f2015&Source=p
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb