Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialistsjuksköterskor sökes till ny Barnenhet

Om tjänsten

Under våren 2016 kommer vi att starta upp en ny barnenhet på Anestesi och operationskliniken, Universitetssjukhuset i Linköping. Det innebär att större delen av sjukhusets barnoperationer kommer att utföras på denna enhet.
Anestesi- och operationskliniken är en av 14 kliniker inom Sinnescentrum. På kliniken är vi cirka 330 medarbetare. Varje år utförs drygt 15 000 operationer samt ytterligare cirka 5000 anestesier inför undersökningar och procedurer. Vår verksamhetsidé är att bedriva en högklassig anestesi- och operationsverksamhet för medborgare i Östergötland, i regionen och nationellt genom att sätta patienter, medarbetare, samarbetspartners och studenter i fokus. Forskning och undervisning ingår i vår åtagande. Operationsavdelningen har nyligen genomgått en ombyggnation, vilket ger oss möjlighet att bedriva en verksamhet som lever upp till kundernas krav och förväntningar.

Arbetsbeskrivning för specialistsjuksköterska inom anestesi och operation:
Som specialistsjuksköterska är du en viktig del i teamet och vi förutsätter att du är med och utvecklar verksamheten och är delaktig i de förbättringsarbeten som pågår. Du erbjuds möjligheter att få en bred kunskap men även spetskompetens inom klinikens specialiteter. Du arbetar på en toppmodern operationsavdelning med ny avancerad medicinteknisk utrustning. Inom kliniken arbetar vi aktivt med kompetensutveckling såsom simuleringar och postgraduate utbildningar.

Kliniken består av sex opererande enheter samt sterilteknisk enhet. Barnenheten kommer att ligga under operation syd.
Nord: 
- Neurokirurgi 
- Allmänkirurgi  
- Gynekologi/urologi 
Syd:
- Ortopedi/Ryggkirurgi
- Hand- och Plastikkirurg
- Specialenheten (öron kirurgi, anestesiservice till ögon, röntgen, barn etc)

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi- eller operationssjukvård. Yrkeserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett specifikt intresse för barnoperationer i kombination med intresse för våra övriga specialiteter på kliniken.
Du samverkar bra med andra människor genom att lyssna, kommunicera och samarbeta. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Anställning och information
Anställningarna är tillsvidaretjänster på heltid, i tjänsterna ingår rotation dag/natt. Tillträde till tjänsterna enligt överenskommelse. En tredjedel av medarbetarna på barnenheten kommer i huvudsak att tillhöra enheten och två tredjedelar kommer att vara roterande och utgå från övriga enheter på Anestesi och Operationskliniken.

Upplysningar och mer information om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Syd Anna Nilsson, 010-103 36 75, anna.m.nilsson@regionostergotland.se
Vårdenhetschef Syd Malin Lindquist 010-103 01 20, malin.lindquist@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet är:
Åsa Wilhelmsson (anestesi), 010-103 12 91, asa.wilhelmsson@regionostergotland.se
Jane Claesson (operation), 010-103 36 35, Jane.Claesson@regionostergotland.se 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 september 2015. Välkommen att anmäla ditt intresse via vårt rekryteringssystem (ansök/prenumerera). När du är nöjd med din ansökan, välj registrera ansökan, under fliken avsluta, därefter får du ett automatiskt svarsbrev via e-post att din ansökan är registrerad.

Om du har problem med din registrering kontakta Region Östergötlands IT-akut: 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

AnestesisjuksköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Närmast chef beslutar

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5585%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb