Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apoteket Kronan i Trosa söker en engagerad verksamhetschef.

Om tjänsten

Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se

******   ******
Information om tjänsten

Apoteket Kronan ligger mitt i vackra Trosa. Vi har en stor variation av kunder i form av turister, pendlare och patienter från vårdcentral. På Apoteket Kronan arbetar vi efter filosofin att en bra teamkänsla är grunden för en välfungerande verksamhet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer oss på den lokala marknaden.

Du bidrar till verksamheten genom att utveckla samarbetsformer med kollegor och övriga intressenter inom våra olika verksamhetsområden.

Apotekets öppettider är: Måndag-fredag 9.00-18.00 samt lördag 10.00-14.30

Kvalifikationer

Som apotekschef har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmaceutiska frågor på apoteket. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.

Vi tror att du brinner för att skapa goda kundmöten och har erfarenhet som chef/ledare sedan tidigare. På apoteket väntar idag sju medarbetare som tillsammans med dig vill fortsätta arbetet med att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

Din profil

Du ska trivas med att ta egna initiativ och vara positiv till förändringar. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna upplever vårt apotek och hur apoteket kommer att utvecklas på en avreglerad marknad. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ.

För att lyckas med ditt arbete behöver du ha en stark drivkraft och ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, strukturerad, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser gärna att du är en god kommunikatör som är van att arbeta mot uppsatta mål. Tidigare erfarenhet som chef är meriterande.

Utvecklingsmöjligheter

På Apoteket Kronan finns det många möjligheter att utvecklas, ditt engagemang sätter gränsen. Kompetensutveckling och personlig utveckling är en viktig del av vår verksamhet.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h). Tillträde till tjänsten: enligt överenskommelse.

Vill du ha mer information kontakta gärna: Maureen Gellerstedt via e-post: maureen.gellerstedt@apoteksgruppen.se eller på tel: 0736 50 80 11

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
40h
Lön:
enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Hemsida:
http://www.apoteksgruppen.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteksgruppen.easycruit.com/vacancy/application/929584/66782?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-18


Senaste inkomna jobb