Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekschef Laxå

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs både kundfokus och lagarbete. Vi behöver vara nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer.

Drivkraftig Apotekschef

Är du på väg mot nya utmaningar? Då har vi ett intressant uppdrag för dig! Vi söker nu en drivkraftig apotekschef till vårt apotek i Laxå. På apoteket arbetar du tillsammans med en farmaceut och en assistent. Apoteket har just fått egenvårdssortiment utökat och har nu fina möjligheter på både egenvård- och receptsidan.

Laxå är beläget cirka 50 kilometer från Örebro och det finns mycket goda möjligheter att pendla mellan orterna, både med bil och tåg. Apoteket har ett centralt läge i Laxå och vi håller öppet måndag till fredag 9:30 - 18:00.

Din utmaning:

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att säkerställa att apotekets strategier efterlevs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Du känner en stor utmaning i att bygga upp och leda den dagliga verksamheten. Du arbetar för att apoteket vid varje tidpunkt håller en hög servicenivå. Som apotekschef på Apotek Hjärtat ska du leda personalen i deras arbete men även motivera och coacha dem i deras dagliga arbete samt utveckling -Hjälpa dem vända på sina stenar!

Vad erbjuder vi?

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid – och din egen. Vi erbjuder en platt organisation med stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer att ha ett nära samarbete med din regionchef och tillgång till kompetensutveckling inom både farmaci och ledarskapsfrågor.

Vem är du? 

Vi söker en drivkraftig person som har ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv i arbetet, tar egna initiativ, är mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Du är ansvarstagande både vad det gäller arbetsuppgifter och deltagande i arbetsgruppen. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal. Du är i grunden apotekare eller receptarie. Erfarenhet av chef-/ ledarskap ses som meriterande.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för Dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du ha mer information kontakta gärna regionchef Tarja Engström på telefon 072-239 48 00

  Vi är på väg! Vart är du på väg?

  

Vi undanber oss all extern rekryteringshjälp i denna process!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/923355/62249?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb