Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekschef till Medstop Apotek Torp, Uddevalla

Om tjänsten

Vi söker apotekschef till vårt apotek i Torp köpcentrum. Apoteket är öppet sju dagar i veckan och har sex medarbetare, inkl. apotekschefen. Anställningen är en tillsvidareanställning och
avser heltidstjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Medstop, apotekskedjan med den tydliga visionen om vara kundens självklara val på marknaden. Vi driver apoteken med kompetent personal där tillgänglighet, tryggt och trovärdigt samt handlingskraft är kärnvärden. Vi tror på en hög grad av delaktighet och ett decentraliserat arbetssätt, lösningarna finns oftast där problemen uppstår. En viktig del av vår kultur är glädje och engagemang hos våra anställda. Vi värnar om våra medarbetares kompetensutveckling. Vi har vår verksamhet i regionerna Öst, Väst och Syd, där våra 65 apotek återfinns.
Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg utanför Stockholm.

Apotekschef till Medstop apotek i Torp Köpcentrum, Uddevalla

Ansvarsområden och huvuduppgifter

Du har personal- och lönsamhetsansvaret för apoteket. Du leder och driver apotekets utveckling på ett framgångsrikt sätt.
Du verkar för att Medstop blir kundens självklara val av apotek genom att kunden uppfattar oss som tillgängliga och trovärdiga. Till din hjälp har du våra kompetenta, engagerade och självständiga medarbetare. Du deltar också aktivt i det dagliga arbetet.

Som apotekschef ansvarar du för att tillvarata och utveckla Medstops affär i apoteket och i närområdet.
Du ansvarar för en effektiv apoteksdrift i enlighet med Medstops standard.

Du säkerställer en optimal tillgänglighet, resursplanering och bemanning i förhållande till kundströmmar och försäljning
Du har ett decentraliserat arbetssätt och delegerar uppgifter och ansvar till dina medarbetare

Kvalifikationer

Du är utbildad farmaceut, leg receptarie/apotekare, alternativt apotekstekniker med receptkompetens. Du bör gärna ha erfarenhet av chefs- och ledarskap från apoteksbranschen eller liknande verksamhet

Personliga egenskaper

Du tänker och agerar affärsmässigt på både kort och lång sikt. Du har ett tydligt och modernt ledarskap som skapar förutsättningar för självgående medarbetare. Du leder förändringsarbete på ett positivt och engagerande sätt genom att lyssna, ta till vara och coacha dina medarbetares idéer och behov. Du är flexibel och har likväl entreprenörens drivkraft.

Varaktighet och omfattning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, 40 tim/vecka . Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor

Frågor om befattningen besvaras av Driftchef Johan Holm tfn 070-447 57 40.

Facklig information.

Birgitta Berntsson, SFF, tfn 0340-18981 och Gunilla Andersson, FF, 010-705 92 23.

Ansökan

Sänd din ansökan via e-post till: johan.holm@medstop.se senast den 31/3 2013. Urval och utvärdering av kandidater kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
MEDSTOP AB
Hemsida:
www.medstop.se

Ansökan

E-postadress:
johan.holm@medstop.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb