Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekschef till Skärholmens apotek

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur Nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek Hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Nyfiken apotekschef till två enheter
Vi söker nu en nyfiken apotekschef till våra Hjärtan i Skärholmen. Skärholmens centrum har många butiker och satsar för att få det riktigt bra för sina många besökare. Förutom bra shopping finns här även vårdcentral, tandläkarmottagningar, kirurgmottagning, kiropraktorer och kommunal service. På Stora Hjärtat jobbar 6 farmaceuter, 3 egenvårdsrådgivare och 2 egenvårdsassistenter. Vi rekryterar ytterligare en farmaceut till vårt team. På Lilla Hjärtat jobbar 2 farmaceuter och 1 egenvårdsrådgivare och en egenvårdsassistent – även här rekryterar vi ytterligare en farmaceut.

Din utmaning

Att ta hand om och driva två apotek i samma centrum  – här handlar din utmaning om att kunna driva och inspirera på två enheter. Båda apoteken är öppna alla dagar i veckan. Det krävs att du är duktig på att delegera och prioritera dina uppgifter.

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär att också motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din regionchef.  

 

Det här söker vi hos dig

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarerfarenhet och affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, är mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal – hjälpa dem vända på sina stenar! Du är legitimerad apotekare eller receptarie och bör ha några års erfarenhet som chef. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 40 h/v. Tillträde till tjänsten är till snarast då vår nuvarande chef går vidare på nya äventyr inom företaget. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag genom "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna:Katarina Hultén mobilnummer 0709-122591

Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/931951/70362?channel=amv&iso=se
E-postadress:
katarina.hulten@apotekhjartat.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb