Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmaceut, Bromma Blocks, Bromma





Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Nyfiken Farmaceut

Vi söker nu tillökning till vårt apotek i Bromma Blocks.

hDin Utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Det här söker vi hos dig

Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med stort intresse för farmaci. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid 38,5 h/v. Tjänsten är fram till 1 år i Bromma Blocks. Därefter kommer den personen att få en permanent tjänst inom hjärtat i Stockholmsorådet efter överänskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna: Sahand Ebadi, Apotekschef mobil: 0736546485

Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/Apotekare







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/909715/70361?channel=amv&iso=se
E-postadress:
sahand.ebadi@apotekhjartat.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb