Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmaceut Cura apoteket Sundsvall

Om tjänsten

Avdelningsinformation
Cura apoteket är en apotekskedja med fullskaliga apotek i större ICA-butiker runtom i landet. Vi vill göra det enkelt och tryggt för våra kunder att uträtta apoteksärenden i samband med att de gör sina övriga inköp på ICA. Med bra lägen och generösa öppettider. Målet är att erbjuda apoteksvärldens bästa kundupplevelse och nöjd-kundindex visar att vi kommit en bra bit på väg. Sveriges öppnaste apotekskedja byggs av nyfikna och yrkesstolta människor som är öppna för förändring. Medarbetare som vill flytta fram gränserna för sitt kunnande på Cura apotekets akademi, växa med stort eget ansvar och forma våra lokala Cura apotek med sina idéer.

Nu söker vi en nyfiken, idérik och kunskapstörstig farmaceut till vårt Cura apotek. En medarbetare som vill leverera helhjärtad omtanke till våra kunder och utvecklas professionellt på alla plan. Du sporras av omväxling, ett stort ansvar och har för vana att se möjligheter, där andra ser problem. Du trivs också på en resa där målet är tydligt, men där du får vara med och staka ut färdvägen med din initiativförmåga och förändringsvilja. I gengäld kan du förvänta dig helhjärtad stöttning från kollegorna på ditt apotek och övriga organisationen, stort spelrum för dina idéer och möjligheter att tanka ny kunskap i Cura apotekets akademin. Du får också ta del av alla andra möjligheter som helheten ICA innebär.

Arbetsuppgifter
Det är du som med stort engagemang, hög kompetens och personlig rådgivning bygger förtroende i kundmötet. Du gör vardagen enklare för kunden att må lite bättre. Detta utvecklande, roliga och ansvarsfulla arbete innebär snabba tempoväxlingar och möjligheter att skifta olika arbetsuppgifter inom receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du får även möjlighet att underlätta ditt livspussel genom våra flexibla öppettider med dags- och kvällspass.

Din profil
Vi söker dig som är farmaceut med dokumenterad kompetens och har vana av både recept- och egenvårdsförsäljning. Det är också viktigt att du är en kunnig rådgivare som har kundfokus och gillar att jobba i en kommersiell miljö. Tecknar man bilden av dig som person betonar man din positiva grundsyn, förmåga att se möjligheter och ge helhjärtad service. Man skulle också berätta att du är lättlärd, arbetsvillig, tålmodig och kan hålla många bollar i luften.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför

ICA-koncernen (ICA AB) är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med cirka 2 150 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge och de tre baltiska länderna. I koncernen ingår ICA Sverige, ICA Norge, Rimi Baltic som driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter samt ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster till de svenska kunderna. ICA AB är ett joint venture som ägs till 40 procent av Hakon Invest AB och till 60 procent av holländska Royal Ahold. Enligt aktieägaravtal har Royal Ahold och Hakon Invest ett gemensamt bestämmande inflytande i ICA AB. Genom Royal Ahold är ICA AB en del av ett internationellt detaljhandelsnät. Mer information finns på www.ica.se

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
CURA apoteket
Hemsida:
http://www.ica.se

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2013-06-30
Övrigt:
Gå in på www.ica.se/ledigajobb och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande.


Senaste inkomna jobb