Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmaceut, sommarvikariat Göteborg

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


  

 

Hur nyfiken är Du?

Vill du få in en fot hos oss på Apotek Hjärtat, Sveriges största privata apotekskedja? Då har du nu ett gyllene tillfälle! Vi söker just nu ett antal sommarvikarier till våra apotek. Vi letar efter legitimerade farmaceuter. Berätta gärna det för oss var du kan tänka dig att jobba, tillsammans diskuterar vi just dina önskemål. Ta chansen att jobba hos oss! Investera i din framtid, när du väl fått in foten hos oss på Hjärtat kan många möjligheter öppna sig.

Nyfiken Farmaceut

Vi söker nu sommarpersonal till flera av våra apotek i Göteborgsregionen. Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Din Utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Tjänsten är ett fantastiskt tillfälle för Dig att få in en fot på Apotek Hjärtat och vidare tjänster.

Det här söker vi hos dig

Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med stort intresse för farmaci. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsterna är vikariat på heltid/deltid, vi är öppna för diskussion för dina önskemål. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsteran komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna regionchef Marina Wallgren på telefon 0722-405840 eller apotekschef Kristian Ströberg 0736-297048.

Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat heltid/deltid
Lön:
Enl överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat Göteborg
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/928286/70365?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-05-30


Senaste inkomna jobb