Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmaceut till Löddeköpinge

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Vill du bli en del av mitt nya team?

Som ny apotekschef för Apotek Hjärtat i Center Syd har jag nu möjligheten att utöka vår personalgrupp med ytterligare en farmaceut. Vi är idag fyra medarbetare som nu blir fem. Apotek Hjärtat Löddeköpinge (ingång 3) öppnades för ungefär tre år sedan, vi har fina och fräscha lokaler att visa upp för våra kunder. På apoteket arbetar vi tillsammans med att skapa ett riktigt bra kundmöte, varje dag! Kom och arbeta tillsammans med oss, du har fantastiska möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Apoteket ligger i gallerian Center Syd i Löddeköpinge. Apotek Hjärtat har två stycken apotek här och vi söker ny en farmaceut till apoteket vid ingång 3.

Till vårt apotek tar du dig enklast med bil, men det finns även möjligheter att åka med kollektivtrafik från städer i närheten. Vi håller öppet veckans alla dagar, måndag till fredag 10-18, lördagar 10-17 och söndagar 11-17.

Din Utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. 

Det här söker vi hos dig

Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med stort intresse för farmaci. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 h/v. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna apotekschef Karin Jakobsson på telefon 010-499 10 54

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/923001/70368?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-20


Senaste inkomna jobb