Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmaceuter till Apotek Hjärtat, Bergviks köpcentrum

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Vill du vara med och bygga framtidens apotekskedja?

Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med drygt 200 apotek och över 2 000 anställda. Tillsammans med medarbetare och kunder kommer vi att utveckla framtidens apotek. Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande samt en trygg och säker läkemedelshantering. Apotek Hjärtat kommer att öppna minst 100 nya apotek de närmaste åren.Tillsammans har vi styrkan och resurserna att bygga Sveriges bästa apotekskedja.
Vill du vara med på denna spännande resa?

Apoteket är beläget i Bergviks köpcentra, cirka 3 kilometer väster om Karlstad. Apoteket har varit öppet sedan 2003 och varit en succé från start. Vi har en generöst tilltagen och fräsch egenvårdsavdelning och håller en mycket hög tillgänglighet i allt från lagerservicenivå och tjänsteförsäljning till kötider. Vi är bland annat specialiserade på smådjurs-, och lantbruksdjursägare. Apoteket har öppet vardagar kl. 9:00-20:00 och helger kl. 10:00-18:00. Vi är 11 tillsvidareanställda medarbetare och är också elevapotek. I det mycket populära och ständigt expanderande köpcentret finns över 60 affärer, se mer påhttp://www.bergvik.se/. 

Vi söker nu en eller två farmaceuter som vill hjälpa oss i sommar & få lära känna apotek Hjärtat!

Ansvarsområden:
Du kommer att arbeta med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Hos oss finns sedan stora möjligheter till egen utveckling inom olika områden, både lokalt och regionalt.

Din profil:
Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie. Du får gärna vara nyutexaminerad. Förutom intresse för farmaci är du utåtriktad, flexibel och starkt kundfokuserad. Du är en kunnig rådgivare som kan uttrycka dig väl både i skrift och språk. Du vill hjälpa kunder till bättre hälsa och och bygga förtroende genom din kunskap. Du är strukturerad och tycker du att det är viktigt med humor på jobbet. Du tycker att det är både roligt och utmanande att överträffa kundens förväntningar. Det kan vara meriterande att ha arbetat tidigare på apotek eller nyligen gjort apotekspraktik.

Tjänsten/tjänsterna är vikariat under juni-september 2013 på hel- eller deltid enligt dina önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 15 mars 2013. Observera att rekrytering sker löpande så därför kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vill du ha mer information kontakta gärna Apotekschef Eva-Lena Keck. 070 247 55 79 eller eva-lena.keck@apotekhjartat.se Tycker du att det här låter intressant? Välkommen med din ansökan!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat Bergviks Köpcentrum
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/916541/62249?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb