Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmaceutisk rådgivare, Sundet, Kalmar

Om tjänsten

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss?

Vi söker en farmaceutisk rådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och ge våra kunder den bästa servicen på apoteket Sundet i Kalmar.  Apoteket har 12  medarbetare och öppettiderna är mån-fre 08-19, lördag 10-15 och söndag 10-15.

Arbetsuppgifter
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både försäljning, rådgivning, receptservice och egenvård på vårt fina apotek där kunden alltid är i fokus. Du lyssnar in kundens totala behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden.

I tjänsten kommer också ingå tjänstgöring på andra apotek inom regionen.

Kompetenskrav
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.   

Personliga egenskaper 
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras.

Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Kontaktperson
Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Oscar Schygge, telefon 0722-079963.

Facklig information

Fackliga företrädare är Britt-Marie Brinck, Sveriges Farmacevtförbund, tfn 0340-191 70 och Lena Rödin, Farmaciförbundet, tfn 070-517 40

Välkommen med din ansökan!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteket AB Konsument
Hemsida:
http://www.apoteket.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/924236/54106?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb