Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmaceutisk rådgivare Svanen Nacka

Om tjänsten

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss?

Vi söker en farmaceutisk rådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och ge våra kunder den bästa servicen på apoteket Svanen i Nacka Forum.  Apoteket har 15 medarbetare och öppettiderna är mån-fre 08.30 - 20.00, lördag och söndag 10.00 - 18.00.

Tjänsten är ett vikariat tom augusti 2014 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både försäljning, rådgivning, receptservice och egenvård på vårt fina apotek där kunden alltid är i fokus. Du lyssnar in kundens totala behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Du bidrar också med farmaceutisk kompetens i apotekets olika kunderbjudanden och utvecklar affären genom att öka kompetensen hos dina kollegor.

Kompetenskrav
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.   

Personliga egenskaper 
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras.

Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Kontaktperson
Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Senger Abdularahman, telefon 010-4478278.

Facklig information
Facklig företrädare är för Farmaciförbundet, Birgitta Harefjord tfn 010-4476886.

Välkommen med din ansökan!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteket Konsument
Hemsida:
http://www.apoteket.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/931655/54106?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb