Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmacevt till Älgen i Gällivare

Om tjänsten

Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se

Vill du kombinera ett inspirerande arbete med en annorlunda boendemiljö vid fjällets fot?

Anställningsform
Tillsvidare och heltid. Visstid eller deltid kan diskuteras om så önskas. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om befattning

Vi söker en receptarie eller apotekare till apoteket Älgen, beläget i Norrskensgallerian i Gällivare centrum. Gällivare är kommunen på G och utvecklas i snabb takt. Här finns det och möjlighet att kombinera arbetet med en aktiv fritid. Vi har vårt eget fjäll Dundret med preparerade skidspår och backar av världsklass. Vi har bra kommunikationer med både tåg och flyg. Stockholm ligger bara 2 timmar bort!

Vi är ett positivt och glatt gäng som är uppskattade av kunder och förskrivare. Vi har ett nära samarbete med vårdpersonal och förskrivarna och med de andra företagen i gallerian med många gemensamma aktiviteter. Arbetet är omväxlande och självständigt med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Vi värdesätter kvalitet och kompetens, och söker dig som har vilja och lust att vara med och utveckla vårt apotek. Vi ser gärna en sökande med positiv syn på kundservice och på sin omgivning.

Vi vill kombinera omtanke om våra kunder med bästa service och hög kompetens. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du är road av försäljning och har ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder.

Vi står för värderingar som Kompetens – Omtanke - Personligt - Lokalt - Inspirerande

Vi erbjuder marknadsmässig lön med möjlighet till individuell bonus.
Varmt välkommen med din ansökan!

Marina Ekberg apotekschef

marina.ekberg@apoteksgruppen.se

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
tillsvidare eller tidsbegränsad
Lön:
enl överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteksgruppen i Gällivare nr 1 AB
Hemsida:
http://www.apoteksgruppen.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteksgruppen.easycruit.com/vacancy/application/605323/66782?channel=amv&iso=se
E-postadress:
lena.idman@apoteksgruppen.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-21


Senaste inkomna jobb