Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmacevt till Apoteket Draken

Om tjänsten

Apoteksgruppen består av 155 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra kärnvärden är kunnigt och tryggt, personligt, lokalt och inspirerande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se

Anställningsform
Tillsvidare och heltid (40h/vecka), tillträde snarast


Information om befattning
Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket Daraken är ett stort apotek som ligger i vasastan och vi är ca 7 personer som expedierar våra kunder mellan kl. 09-1830 på vardagar, kl.10-15 på lördagar.

Kvalifikationer
Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar.

Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!

Kontakt person

Maryam Ebrahimzadeh

Email adress: maryam.ebrahimzadeh@apoteksgruppen.se

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
heltid
Lön:
ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteksgruppen i Sverige AB
Hemsida:
http://www.apoteksgruppen.se

Ansökan

E-postadress:
maryam.ebrahimzadeh@apoteksgruppen.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb