Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmacevt till Apoteket Svanen i Gävle

Om tjänsten

Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se

Anställningsform
Tillsvidare och heltid (40 tim/vecka).Tillträde enligt överenskommelse.

Information om befattning
Vill Du vara med att utveckla ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi ett personligt och lönsamt apotek. Då Apoteket Svanen är ett mindre apotek innebär tjänsten ett omväxlande arbete med många olika arbetsuppgifter. Vi jobbar flexibelt för att tillgodose våra kunders behov på bästa sätt då varje kundsituation är unik. Apoteket Svanen i Strömsbro, Gävle är ett typiskt vårdcentralsapotek med trogen kundkrets och daglig kontakt med vården. Apoteket har cirka 40.000 kunder per år. Arbetslaget består av 3 farmacevter som tillsammans expedierar våra kunder mellan kl. 9-18 på vardagar.

Kvalifikationer
Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Du ser de dagliga mötena med kunderna som den viktigaste aktiviteten och har ett utpräglat kvalitetstänkande. Du är driven, resultatinriktad och vill arbeta med ett successivt förändringsarbete utifrån kundernas önskemål. I kombination med kreativitet och affärssinne är Du som person en viktig del i apotekets fortsatta utveckling. Vi ser gärna att Du har några års erfarenhet av apoteksarbete.

Personliga egenskaper
Du skall trivas med att ta egna initiativ och vara positiv till förändring. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna uppfattar vårt apotek. Du har en god förmåga att kommunicera tydligt med kunder och kollegor. Du är driven, pålitlig och en ansvarsfull problemlösare och uppskattar att arbeta med tydliga mål. Att vara en lagspelare är givetvis extra viktigt på ett mindre apotek där man dagligen får hjälpa varandra och bidra till en härlig arbetsstämning och glädje.

Vill du vara en del av vår framtid? Skicka gärna in en ansökan!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, tillsvidare
Lön:
Enligt ÖK

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteksgruppen i Gävle Nr 1 AB
Hemsida:
http://www.apoteksgruppen.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteksgruppen.easycruit.com/vacancy/application/930725/66782?channel=amv&iso=se
E-postadress:
mikael.nordberg@apoteksgruppen.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb