Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Leg farmaceut

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


 

 

Vill Du vara med och fortsätta utveckla vår apotekskedja?

 

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill - till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs både kundfokus och lagarbete. Vi behöver se vad våra kunder behöver och arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer.

Vi söker nu tillökning till vårt apotek i Vällingbyplan. Apoteket ligger bredvid Hemköp  i en ny och fräsch lokal med ett högt kundtryck och ökande volymer av receptrader och egenvårdskunder. Vi är för närvarande fyra farmacevter och tre apotekstekniker och öppettiderna är vardagar 9:00-20:00, lör 10:00-18:00 och sön 11:00-18:00.

 

 

 

Din Utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Det här söker vi hos dig

 Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med brinnande intresse för kundbemötande. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är beredd att vid behov  jobba på olika apotek Hjärtat i regionen!

 För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

 Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 40 h/v. Tillträde till tjänsten är omgående enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

 Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Asad Tadjbakhsh, mobil: 0722389680

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/927444/70361?channel=amv&iso=se
E-postadress:
asad.tadjbakhsh@apotekhjartat.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-20


Senaste inkomna jobb