Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mobil farmaceut i Småland

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur nyfiken är Du?
Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek Hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Mobil Farmaceut till Småland
Apotek Hjärtat har ett flertal apotek i Småland med omnejd. Vi söker nu en mobil farmaceut som främst kommer arbeta på våra apotek i Värnamo, Vrigstad, Reftele, Lammhult och Älmhult. Fler apotek i närområdet kan även bli aktuella.

Vi tror att du är en farmacevt som gillar ett flexibelt arbetssätt, schema och har erfarenhet av apoteksarbete.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst, du kommer få möjlighet att träffa många kompententa kollegor och många spännande kunder. Du kommer även att jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig och vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Din Utmaning
Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Det här söker vi hos dig
Vi söker dej som är positiv, utåtriktad , har lätt för samarbete och har ett ytterst flexibelt arbetssätt. Arbetstiden förläggs på såväl vardag som helgdag. Du har ett genuint  intresse av att arbeta i kundmötet med försäljning och rådgivning - att hjälpa/ ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Du bör ha tillgång till egen bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 h/v. Vi är dock öppen för en diskussion om du skulle ha andra förutsättningar. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna regionchef Barbro Dawidson på telefon 070-623 52 70 Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/912509/70363?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb