Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nyfiken Apotekschef

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur Nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek Hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Nyfiken apotekschef
Vi söker nu en vikarierande apotekschef till vårt apotek i Ed. Vikariatet är 12 månader långt med start i juni 2013. Idag arbetar fyra medarbetare på apoteket. Vi har fina kundströmmar och är ensam apoteksaktör på orten, dessutom har vi en hel del kunder från Norge. Vi har nyligen renoverat delar av apoteket, så vår egenvård är nu fräsch och inbjudande.  

Apoteket håller öppet vardagar 9-18 och lördagar 10-13. Du är varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Din utmaning

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär att också motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din regionchef.  

Det här söker vi hos dig

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarerfarenhet och affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, är mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal – hjälpa dem vända på sina stenar! Du är legitimerad apotekare eller receptarie och bör ha något/några års erfarenhet som chef. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsten är ett vikariat på heltid, 40 h/v. Tillträde till tjänsten sker 2013-06-01 eller enligt överenskommelse. Vikariater är 12 månader långt. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag genom "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna regionchef Joakim Dahlgren på telefon 070-912 25 63

Observera att vi undanber all extern hjälp i denna rekrytering.

  Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/916635/70364?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb