Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nyfiken Apotekschef

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur Nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek Hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Nyfiken apotekschef
Vi söker nu en nyfiken apotekschef till vårt apotek i Kilafors. Apoteket är ett enmansapotek vilket innebär att det är du som apotekschef som i huvudsak bemannar apoteket.

Apoteket ligger cirka 17 kilometer från Bollnäs och pendling mellan orterna är därmed fullt möjlig. Vi håller öppet på vardagar mellan 9,00 – 17,00, med stängt för lunch mellan 12,30 – 13,30.

Din utmaning

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din regionchef. Hos oss finns mycket goda möjligheter för både personlig och yrkesmässig utveckling.

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Vi har även tydliga riktlinjer för farmaceutisk kompetensutveckling, kompentensutveckling som du självklart kommer få ta del av.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med intresse för ledarskap och affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, är mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.

Du är legitimerad apotekare eller receptarie och tidigare erfarenheter av ledarskap är meriterande. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40h/v). Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag genom "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna regionchef Magnus Bäckman på telefon 076-785 20 78. Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/924486/62248?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb