Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nyfiken Apotekschef, vikariat

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur Nyfiken \xE4r Du? Det \xE4r vi v\xE4ldigt nyfikna p\xE5!

Kommer du ih\xE5g n\xE4r man var liten och nyfiket v\xE4nde p\xE5 en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och r\xF6relse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. P\xE5 Apotek Hj\xE4rtat \xE4r vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill g\xE4rna veta lite mer och v\xE4nder p\xE5 varenda sten f\xF6r att hitta nya id\xE9er, medarbetare och kunskap. F\xF6r det \xE4r n\xE4r man \xE4r nyfiken och \xF6ppen f\xF6r nya m\xF6ten, influenser och id\xE9er som de fina m\xF6jligheterna dyker upp. Det \xE4r n\xE4r man t\xE4nker; "Undrar vad som h\xE4nder om man g\xF6r s\xE5 h\xE4r?" som de intressanta och givande f\xF6ruts\xE4ttningarna skapas.Nyfiken apotekschef, vikariat
Vi söker nu en nyfiken apotekschef till vårt apotek i Angered, Göteborg. Apoteket ligger centralt i Angereds centrum och har funnits i ca 3 år. På apoteket arbetar idag fem medarbetare som tillsammans med dig vill fortsätta utveckla verksamheten. Vi håller öppet vardagar mellan 8:30-19, lördagar klockan 10-16 och söndagar mellan 11-15. Apoteket ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg.

Din utmaning

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär att också motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din regionchef.Det h\xE4r s\xF6ker vi hos dig

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarerfarenhet och affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, är mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal – hjälpa dem vända på sina stenar! Du är legitimerad apotekare eller receptarie och bör ha något/några års erfarenhet som chef. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

F\xF6r att v\xE5ra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karri\xE4rv\xE4gar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsten är ett vikariat på heltid, 40 h/v. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag genom "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta g\xE4rna: Marina Wallgren, mobil: 0722405840

Hur nyfiken \xE4r Du? Det \xE4r vi v\xE4ldigt nyfikna p\xE5!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, vikariat
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/921275/70365?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-15


Senaste inkomna jobb