Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nyfiken Farmaceut

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur nyfiken är Du?

Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek Hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Två nyfikna farmaceuter
Vi söker nu två farmaceuter till vårt apotek i Åmål. Vi är idag sju medarbetare på apoteket och vi letar nu efter två nya kollegor som vill bli en del av vårt lag. Kanske vill du och en kompis jobba på samma apotek? Ta chansen att göra ett äventyr tillsammans! På Hjärtat i Åmål väntar en positiv arbetsgrupp som tillsammans med dig vill fortsätta hjälpa våra kunder till bättre hälsa och välbefinnande.

Vårt apotek är centralt beläget och vi är ensam apoteksaktör på orten. Vår verksamhet är stabil och vi har en god arbetsmiljö. Apoteket har just fått egenvården renoverad, vi har nu stora och ljusa ytor att ge våra kunder råd på. Vi håller öppet på vardagar 9-18 och lördagar 10-14. Du är varmt välkommen att ansöka om jobbet redan idag!

Det erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken! Vi har tydliga riktlinjer för kompentensutveckling och för att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Din Utmaning
Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Det här söker vi hos dig
Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med stort intresse för farmaci. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, 40 h/v. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna apotekschef Reza Gavghani på telefon 0725204270 Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/934727/70364?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb