Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nyfiken Farmaceut Torslanda - Sommarvikariat

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


  

 

Hur nyfiken är Du?

Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Nyfiken Farmaceut

Vi söker nu sommarpersonal till vårt apotek På Torslanda Torg. Apoteket är beläget mitt på torget och öppettiderna är mån-fre 9:00-18:30 samt, lördag 10:00-14:00. Apoteket nås enkelt från Göteborg med expressbuss från centralstationen, Frölunda Torg och Korsvägen.

Din Utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Tjänsten är ett fantastiskt tillfälle för Dig att få in en fot på Apotek Hjärtat och vidare tjänster.

Det här söker vi hos dig

Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med stort intresse för farmaci. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsten är ett vikariat på hel/deltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Kristian Ströberg, mobil: 0736-297048.

Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat heltid/deltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat Torslanda Torg
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/926778/70365?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb