Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvikarier till Hälsingland, Västernorrland, Härjedalen och Jämtland

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Vill du få in en fot hos oss på Apotek Hjärtat, Sveriges största privata apotekskedja? Då har du nu ett gyllene tillfälle!

Vi söker just nu ett antal sommarvikarier till våra apotek. Vi letar efter farmaceuter och apotekstekniker, både med och utan receptbehörighet. Vi har fyra områden där vi ser stora möjligheter för dig; Hälsingland, Västernorrland, Härjedalen och Jämtland

  Nedan kan du läsa mer om vilka apotek som finns i dessa områden Vilket område kan du tänka dig att jobba i? 

* I Hälsingland har vi apotek på orterna Bollnäs, Söderhamn, Edsbyn, Arbrå och Järvsö.
* Våra apotek i Västernorrland hittar du i Sundsvalls city, Sundsvalls sjukhus, Bydalen, Liden, Ramsele, Sollefteå, Kramfors, Bollsta och Ullånger
* I Härjedalen ligger våra apotek i Sveg, Hede och Funäsdalen
* I Jämtland har vi apotek på Prästgatan i Östersund i detta område ingår även Lit.

Berätta gärna det för oss var du kan tänka dig att jobba, tillsammans diskuterar vi just dina önskemål. Ta chansen att jobba hos oss! Investera i din framtid, när du väl fått in foten hos oss på Hjärtat kan många möjligheter öppna sig.

Din Utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.  

Som apotekstekniker arbetar du löpande med egenvård, rådgivning och försäljning. Om du som apotekstekniker har receptbehörighet kan du även delta i arbetet vid receptkanalen. 

Det här söker vi hos dig

Vi söker Dig som är legitimerad farmaceut eller utbildad apotekstekniker, gärna med receptbehörighet med det är inte ett krav. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.


Tjänsten är ett vikariat på heltid 40 h/v, vi är dock öppen för diskussion om du har andra förutsättningar. Tillträde till tjänsten sker i maj eller början av juni och pågår till september.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna regionchef Magnus Bäckman på telefon 076-785 20 78 Är du redo att få in en fot?

Farmacevt/ApotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/927776/62248?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb