Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Läkemedelsansvarig farmacevt - leg. apotekare

Om tjänsten

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss?

Vi på Apoteket i Birsta City är ett glatt gäng som sätter kunden i fokus. Vi har Kronans Droghandel mitt emot, vilket gör det extra viktigt för oss att alltid ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Vi söker en farmaceutisk rådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och att ge våra kunder den bästa servicen. Apoteket har öppet mån-fre 10-20, lördag 10-18 och söndag 10-18.

Arbetsuppgifter
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både egenvårdsrådgivning, receptservice och läkemedelsansvar. Vi har en stor egenvård där vi får in många nyheter och som medarbetare hos oss krävs det att du är uppdaterad på allt. Därför är kompetensutvecklingen mycket viktig hos oss.

Du bidrar även med farmaceutisk kompetens i apotekets olika kunderbjudanden och utvecklar affären genom att öka kompetensen hos dina kollegor.

Kompetenskrav
Du är legitimerad apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser det som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och kan ge det lilla extra till varje kund. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Du bör också tycka att det är roligt att ta egna, snabba beslut eftersom du ibland kommer att jobba som ensam farmaceut.

Personliga egenskaper 
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. För att passa i vårt team är det viktigt att du är en glad person som skrattar mycket och tycker att ditt jobb är roligt varje dag. Du sätter alltid kunden som nr 1!

Kontaktperson
Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Martina Swing, telefon 010-447 72 84 eller mobil 072-553 58 67.

Facklig information
Fackliga företrädare är Elisabeth Haraldsson, Sveriges Farmacevtförbund, tfn 060-18 15 43 och Marta Fröberg, Farmaciförbundet, tfn 072-202 81 01

Välkommen med din ansökan!

Läkemedelsansvarig, apotekareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / Tillsvidare
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteket Konsument
Hemsida:
http://www.apoteket.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/930691/54106?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb