Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekstekniker

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur nyfiken är Du?

Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Apotekstekniker:

P.g.a. kommande pensionsavgång söker vi nu en apotekstekniker till vårt lokala apotek i Vimmerby. Vi är enda apoteket i kommunen och har öppet vardagar 9-18 och lördagar 9.30-14. 

Ansvarsområden:
Som apotekstekniker på Apotek Hjärtat i Vimmerby arbetar du omväxlande med försäljning, rådgivning och kassatjänst inom egenvårdsområdet. Arbetet kan även innebära ansvar för lager, samt ta hand om leveranser av varor som kommer till apoteket.

Din profil:

Vi söker Dig som är utbildad till apotekstekniker. Du är utåtriktad, flexibel och starkt kundfokuserad. Du är en kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående och bygga förtroende genom din kunskap. Det är bra om du har erfarenhet av varuhantering och har bra PC, internet och mejlkunskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller ev. deltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna: apotekschef Eva Åberg, mobil: 070-237 75 39.

Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Hel eller deltid/ Tillsvidare
Lön:
Individuell

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/933713/70366?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-01


Senaste inkomna jobb