Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekstekniker

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Vill du vara med och bygga framtidens apotekskedja?

Apotek Hjärtat är med över 250 apotek och ca 2 500 anställda den största fristående apotekskedjan. Bolagets årliga omsättning är ca. 7,5 miljarder SEK. Apotek Hjärtats huvudägare är riskkapitalbolaget Altor. Tillsammans med medarbetare och kunder utvecklar vi framtidens apotek. Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande samt en trygg och säker läkemedelshantering.


Vi söker nu en apotekstekniker till vårt lokala apotek i Lomma. Ligger i centrum, nära busstation .  Vi är idag 5 anställda. Våra öppettider är mån-fre 9-18, lörd 10-13.30.  Ansvarsområden:
Som apotekstekniker på Apotek Hjärtat Torgstråket i Lomma arbetar du omväxlande med försäljning, rådgivning och kassatjänst inom egenvårdsområdet. Arbetet kan även innebära ett visst ansvar för lager, samt ta hand om leveranser av varor som kommer till apoteket.

Din profil:
Vi söker Dig som  är utbildad till apotekstekniker. Du är utåtriktad, flexibel och starkt kundfokuserad. Du är en kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående och bygga förtroende genom din kunskap.

Tjänsten är ett 9 månaders vikariat  på heltid eller enligt överrenskommelse.  Tillträde till tjänsten är snarast .Vill du ha mer information kontakta gärna: Pia Bergqvist  mobil: 0702-491266  eller via email: pia.bergqvist@apotekhjartat.se Tycker du att det här låter intressant? Välkommen med din ansökan!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
9 månader
Lön:
22 000

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/935783/70368?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-01


Senaste inkomna jobb