Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekstekniker

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Hur nyfiken är Du?

Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Apotekstekniker:


Vi söker nu en apotekstekniker som ska jobba som säljansvarig till vårt lokala apotek i Södertälje. Vi startar vår nyetablering till våren på Södertälje handelsplats Vasa.

Ansvarsområden:
Som apotekstekniker och säljansvarig på Apotek Hjärtat Södertälje arbetar du omväxlande med försäljning, rådgivning och kassatjänst inom egenvårdsområdet. Arbetet kan även innebära ett visst ansvar för lager, samt ta hand om leveranser av varor som kommer till apoteket. Du kommer även tillsammans med apotekschefen hjälpa till att driva försäljning och kundrådgivning i egenvården.

Din profil:
Vi söker Dig som  är utbildad till apotekstekniker. Du är utåtriktad, flexibel och starkt kundfokuserad. Du är en kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående och bygga förtroende genom din kunskap. Meriterande är erfarenhet som säljansvarig och säljkunskaper. Det är också en fördel om du tidigare har jobbat med varuhantering och har en känsla för lager.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 40h/v. Tillträde till tjänsten är 2013-05-01. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen.

Vill du ha mer information kontakta gärna: Katarina Hultén, mobil: 0709-122 591

Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/938169/70362?channel=amv&iso=se
E-postadress:
katarina.hulten@apotekhjartat.se
Sista ansökningsdag:
2013-04-05


Senaste inkomna jobb