Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekstekniker till Apoteket Flädern

Om tjänsten

Apoteksgruppen består av 155 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra kärnvärden är kunnigt och tryggt, personligt, lokalt och inspirerande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se

Anställningsform

Tidsbegränsad, heltid eller deltid, tillträde 2013-06-17.

Information om befattning
Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek.  Du får arbeta omväxlande med både varuhantering, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket  Flädern är ensamapotek i  Åhus.  Åhus är en populär semesterort som tredubblar befolkningen under sommaren. Vi är ca 7 personer som expedierar våra kunder mellan kl. 9.30 - 18.00 på vardagar, och kl.10.00 - 13.00 på lördagar.

Kvalifikationer
Du är utbildad apotekstekniker och gärnat med receptexpediering. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, försäljning och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person. Du har ett genuint intresse av rådgivning och motiveras av att tillgodose kunders behov. Du ser det som din uppgift att se till att apoteket har de varor i lager som efterfrågas av våra kunder. Tidigare erfarenhet från apoteksarbete, försäljning och varuhantering är meriterande, men inget krav.


Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar.

Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
sommaren 2013
Lön:
enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteksgruppen i Sverige AB
Hemsida:
http://www.apoteksgruppen.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteksgruppen.easycruit.com/vacancy/application/903067/66782?channel=amv&iso=se
E-postadress:
christel.olsson@apoteksgruppen.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb