Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Apotekstekniker till Cura apoteket Knivsta

Om tjänsten

Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 40 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt apotek inne på ICA Kvantum i Knivsta.

Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse?

För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att vi fortsätter utvecklas och vara kundens lokala favoritapotek. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande.

Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik.

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
CURA apoteket

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2013-03-10
Övrigt:
Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande.


Senaste inkomna jobb