Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Egenvårdsrådgivare Apoteket Liljan Ludvika

Om tjänsten

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vi söker dig som vill arbeta som Egenvårdsrådgivare  på apoteket Liljan Ludvika.

Ludvika ligger i natursköna Dalarna vid sjön Väsman. Ortern erbjuder stora möjligheter till hög livskvalitet och här finns ett stort utbud av flertalet friluftsaktiviter såväl sommar som vinter. En stor arbetsgivare på orten är ABB som ligger i centrala delarna av Ludvika.

Apoteket ligger i bästa affärsläge i en välbesökt galleria.  Apoteket är nybyggt och både personal och våra kunder trivs i vår ljusa och rymliga lokal. Våra öppettider är vardagar 9-18, lördagar 10-15. Vi arbetar aktivt med att ge våra kunder ett riktigt trevligt bemötande och en professionell rådgivning både kring receptbelagda läkemedel och våra egenvårdsprodukter. Vi är ett glatt apoteksteam på 12 medarbetare som nu söker en likasinnad.

Anställningsform 
Heltid tillsvidare eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som egenvårdsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket ser snyggt och tilltalande ut. Utöver försäljning och rådgivning ingår andra butiksuppgifter såsom varubeställning, varuhantering och kassaarbete. I tjänsten ingår också att aktivt föra ut nyheter och koncept inom egenvårdsområdet. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunden väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker, alternativt har genomgått Apotekets utbildning i Egenvårdsrådgivning, och du får gärna ha några års erfarenhet av apoteksarbete. Meriterande är om du har behörighet att arbeta i receptkedjan. Du brinner för att möta kunden och ser det som din uppgift att förstå dess behov utifrån ett brett egenvårdskunnande. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundarbete och försäljning.

Personliga egenskaper
Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och vill vara en del av helheten. Du ser merförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för hälsa. 

För att du ska trivas i vårt framgångsrika team är du förmodligen en person som har nära till skratt, gillar att bjuda på dig själv . Naturligtvis är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande

Kontaktperson 
Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Ulf Persson, telefon 070 3022240, e-post ulf.persson@apoteket.se

Välkommen med din ansökan! 

Facklig information
Fackliga företrädare är: Sveriges Farmacevtförbund, telefon 070-4477086 Cia Dahlberg, Farmaciförbundet, Kjerstin Nilsson 070-4477086

Välkommen med din ansökan!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteket AB Konsument
Hemsida:
http://www.apoteket.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/914893/54106?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb