Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Egenvårdsrådgivare

Om tjänsten

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss i sommar?

Vi söker en engagerad egenvårdsrådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och ge våra kunder den bästa servicen på apoteket Björnen i Bergsjö. Apoteket har 2 medarbetare och öppettiderna är mån-fre 9.30-17.30, lördag och söndag stängt. Det kommer även att vara tjänstgöring på apoteket Rönnen i Iggesund.

Arbetsuppgifter
Som egenvårdsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket ser snyggt och tilltalande ut. Utöver försäljning och rådgivning ingår andra butiksuppgifter såsom varubeställning, varuhantering och kassaarbete samt att jobba i receptlinjen. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunden väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker med receptbehörighet och du får gärna ha några års erfarenhet av apoteksarbete. Du brinner för att möta kunden och ser det som din uppgift att förstå dess behov utifrån ett brett egenvårdskunnande. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundarbete och försäljning.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktigt del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både egen och andras.

Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Kontaktperson
Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Malin Hedblom, telefon 072-714 85 15

Välkommen med din ansökan!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstid
Lön:
enl ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteket AB Konsument
Hemsida:
http://www.apoteket.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/927764/54106?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb