Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Egenvårdsspecialist, sommarvikarie till Apoteken på Gotland

Om tjänsten

Kronans Droghandel är en nationell apotekskedja med ett inspirerande sortiment. Vår spännande verksamhet har sin bas i gedigen kunskap om läkemedelsmarknaden, vilket vår 100-åriga historia vittnar om. Vi tror att vår förmåga till nytänkande och kreativitet, samt att vi bemöter varandra och våra kunder med kunskap, service och glädje, bidrar till vår framgång på den nya marknaden. Läs mer på www.kronansdroghandel.se.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.Apoteken på Gotland (Visby, Slite och Klintehamn)

Vi söker nu dig som vill komma till oss och arbeta på Gotland i sommar. Vi har tre apotek där, Visby (mittemot Willys), Slite (bredvid Systembolaget och Coop) och Klintehamn (bredvid Coop). Gotland är en fantastisk sommar ö med allt vad det innebär av sol, bad, kultur, nöje mm. Vi hjälper till med att hitta boende och är öppna för dialog kring kompensation för eventuellt dubbelboende, resor mm.

Vi söker främst dig som är egenvårdsspecialist med receptbehörighet och med erfarenhet av arbete i recepturen.

Vi har behov av hjälp juni till och med augusti. Vem vet du kanske fastnar för Gotland och vill stanna permanent.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som egenvårdsspecialist är rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel samt egenvårdsprodukter.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten i apoteket genom att sträva mot att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Droghandel strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har någon av nedanstående bakgrunder:
- utbildad apotekstekniker
- farmacistuderande som slutfört minst termin 4 samt genomfört vår interna egenvårdsutbildning för sommarjobbare
- sjuksköterska samt genomfört vår interna egenvårdsutbildning för sommarjobbare

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från service och försäljning.

Vi ser gärna att du har körkort.

Sista ansökningsdag: Ansök snarast möjligt då löpande urval sker
Anställningsform: heltid 40 h/v
Tillträde: 2013 06 01 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?

Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Alla sommaranställda på Kronans Droghandel har tillgång till rikskuponger, erbjuds 20 % i personalrabatt på handelsvaror i våra apotek samt erbjuds utbildning i egenvård och i KEX, vårt expeditionssystem, om behov finns. Vill du läsa mer om egenvårdskursen – gå in på www.kronansdroghandel.se klicka på Karriär och läs under fliken Student.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Madeleine Sandelius 010-240 60 00 och/eller Regionchef Martin Höjlund 010-240 61 73.

 

Välkommen med din ansökan!

Säljsamtal undanbedes!
På Kronans Droghandel är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Sommarjobb

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kronans Droghandel
Hemsida:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/

Ansökan

Webbplats:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=652%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb