Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Egenvårdsspecialist, sommarvikarie till Arjeplog

Om tjänsten

Kronans Droghandel är en nationell apotekskedja med ett inspirerande sortiment. Vår spännande verksamhet har sin bas i gedigen kunskap om läkemedelsmarknaden, vilket vår 100-åriga historia vittnar om. Vi tror att vår förmåga till nytänkande och kreativitet, samt att vi bemöter varandra och våra kunder med kunskap, service och glädje, bidrar till vår framgång på den nya marknaden. Läs mer på www.kronansdroghandel.se.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.Apoteken i Arjeplog (Arvidsjaur)
Vårt apotek i Arjeplog är ett mysigt litet apotek beläget i det natursköna Arjeplog ca 10 mil söder om policirkeln. Vildmarken med fjäll, skogar och sjöar har du runt kunten, så för den naturintrsserade finns alltid något att göra. Kusten når du på 2-3 timmar med buss eller bil. Flygplatsen ligger en timmes bilfärd från Arjeplog, bara någon mil från Arvidsjaur så Stockholm är aldrig längre bort än 3 timmar.

Vi försöker se till att det alltid är roligt och energigivande att komma till våra apotek, både för kunder och för oss i personalen. Körkort är ett plus då arbetsort kan variera mellan Arjeplog och Arvidsjaur, beroende på vilket apotek som har störst behov.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som egenvårdsspecialist är rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel samt egenvårdsprodukter.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten i apoteket genom att sträva mot att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Droghandel strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har någon av nedanstående bakgrunder:
- utbildad apotekstekniker
- farmacistuderande som slutfört minst termin 4 samt genomfört vår interna egenvårdsutbildning för sommarjobbare
- sjuksköterska samt genomfört vår interna egenvårdsutbildning för sommarjobbare

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från service och försäljning.

Sista ansökningsdag: Ansök snarast möjligt då löpande urval sker
Anställningsform: visstidsanställning heltid 40 h/v
Tillträde: 2013-06-01 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?

Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Alla sommaranställda på Kronans Droghandel har tillgång till rikskuponger, erbjuds 20 % i personalrabatt på handelsvaror i våra apotek samt erbjuds utbildning i egenvård och i KEX, vårt expeditionssystem, om behov finns. Vill du läsa mer om egenvårdskursen – gå in på www.kronansdroghandel.se klicka på Karriär och läs under fliken Student.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Therese Lundberg Apotekschef therese.lundberg@kronansdroghandel.se

Välkommen med din ansökan!

Säljsamtal undanbedes!
På Kronans Droghandel är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kronans Droghandel
Hemsida:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/

Ansökan

Webbplats:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=630%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb