Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Egenvårdsspecialist, sommarvikarie till region Stockholm

Om tjänsten

Kronans Droghandel är en nationell apotekskedja med ett inspirerande sortiment. Vår spännande verksamhet har sin bas i gedigen kunskap om läkemedelsmarknaden, vilket vår 100-åriga historia vittnar om. Vi tror att vår förmåga till nytänkande och kreativitet, samt att vi bemöter varandra och våra kunder med kunskap, service och glädje, bidrar till vår framgång på den nya marknaden. Läs mer på www.kronansdroghandel.se.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.Apoteken i region Stockholm

Vi söker nu dig som vill komma och arbeta hos oss i Stockholm i sommar. Våra apotek i Stockholm är en härlig blandning av allt från små apotek med 1-3 anställda upp till vårt största apotek i Liljeholmens köpcentrum med 16 medarbetare. Vi finns från Nynäshamn i söder, innanför tullarna och ut till Vårby längs med E4an mot Södertälje. Öppettiderna varierar med apotekens läge, som längst har vi öppet till kl 20 på vardagarna och kl 17 på helgdagarna men vi har även apotek som stänger tidigare samt har stängt på helgerna. Vi samarbetar mycket mellan alla våra apotek. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi vill ge våra kunder den bästa service de kan tänka sig.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som egenvårdsspecialist är rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel samt egenvårdsprodukter.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten i apoteket genom att sträva mot att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Droghandel strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har någon av nedanstående bakgrunder:
- utbildad apotekstekniker
- farmacistuderande som slutfört minst termin 4 samt genomfört vår interna egenvårdsutbildning för sommarjobbare
- sjuksköterska samt genomfört vår interna egenvårdsutbildning för sommarjobbare

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från service och försäljning.

Vi ser gärna att du har receptbehörighet och erfarenhet av arbete i recepturen.

Sista ansökningsdag: Ansök snarast möjligt då löpande urval sker
Anställningsform: heltid 40 h/v
Tillträde: 2013 06 01 eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?

Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Alla sommaranställda på Kronans Droghandel har tillgång till rikskuponger, erbjuds 20 % i personalrabatt på handelsvaror i våra apotek samt erbjuds utbildning i egenvård och i KEX, vårt expeditionssystem, om behov finns. Vill du läsa mer om egenvårdskursen – gå in på www.kronansdroghandel.se klicka på Karriär och läs under fliken Student.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Lisa Arnström, Apotekschef Gert Persson eller Regionchef Martin Höjlund på 010-240 60 00. 

Välkommen med din ansökan!

Säljsamtal undanbedes!
På Kronans Droghandel är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Sommarjobb

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kronans Droghandel
Hemsida:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/

Ansökan

Webbplats:
http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=660%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb