Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren Säljansvarig

Om tjänsten

**** Om Apotek Hjärtat ****
Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja med 270 apotek och över 2500 anställda. Det är allt från små enmansapotek på landsbygden till landets största apotek i Nordstan, Göteborg. Bolagets årliga omsättning är ca 7,5 miljarder SEK.

Apotek Hjärtats mål är att bli landets mest personliga och bästa apotek för hälsa och välbefinnande. Grunden för all apoteksverksamhet är en säker läkemedelshantering och vår filosofi är att kombinera farmaceutisk kompetens med butikskunnande. Alla ska känna sig välkomna och trygga på Apotek Hjärtat.


Vill du vara med och bygga framtidens apotekskedja?

Vi söker nu en erfaren säljansvarig till Apotek Hjärtat Eurostop Arlandastad. Apoteket ligger i Eurostop Köpcentrum.

Vi har öppet 09:30-19.00 på vardagar, 10.00-17.00 på lördagar och 11.00-17.00 på söndagar.

Ansvarsområden:
Säljansvariges uppdrag är att i samråd med Apotekschefen driva den personliga och mekaniska försäljningen på apoteket. Du ska säkra apotekets engagemang och förmåga att nå uppsatta försäljningsmål. Tjänsten innebär att du ska jobba med kampanjer och säljaktiviteter för handelsvaror och receptfria läkemedel i såväl egenvårdsavdelningen som i receptkanalerna samt följa upp försäljningsresultat. Det innebär att du ansvarar för skyltning, varuexponering och eventuella lokala aktiviteter med fokus på sortimentet i egenvårdsavdelning.

Du kommer att ha ledande roll i egenvårdsteamet genom att utbilda, inspirera och motivera kring försäljning. Arbetsuppgifterna är också kundarbete som säljare / rådgivare i butiken. Försäljning för att möta kundens behov och vår lönsamhet är integrerade som en naturlig del i allt vi gör. Vårt mål är att förena farmaceutisk kompetens med marknadskompetens.

Din profil:
Vi söker dig som har apotekstekniker utbildning med god farmacevtisk kompetens. Erfarenhet av att sälja i kundmötet och att coacha andra i försäljning är en fördel. Erfarenhet som säljare gärna inom detaljhandeln är ett plus.

Du får chans att prova en helt ny roll inom Apotek Hjärtat och därför är det viktigt att du är positiv till förändringar och kan tänka nytt. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna upplever vår butik och hur apoteket kommer att utvecklas på en avreglerad marknad. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Tillträde till tjänsten: snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Senaste ansökningsdag är 14 april. intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Zozan Hocaoglu, mobil: 070 9122580 eller via e-mail: zozan.hocaoglu@apotekhjartat.se

Tycker du att det här låter intressant? Välkommen med din ansökan senast 14 April!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/deltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apotek Hjärtat
Hemsida:
http://www.apotekhjartat.se

Ansökan

Webbplats:
https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/938177/70361?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-14


Senaste inkomna jobb