Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Farmacistuderande som vill sommarjobba på apotek

Om tjänsten

Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster.

Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster.

Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci.

Välkommen till Apoteket AB
- Hela Sveriges Apotek


Pluggar du farmaci?

Vi söker dig som pluggar till receptarie eller apotekare och som vill jobba på ett av våra apotek i sommar.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du arbeta antingen med kassa och varuplock och/eller egenvårdsrådgivning. Arbetsuppgifterna styrs av om du har egenvårdsutbildning eller inte. Som egenvårdsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket ser snyggt och tilltalande ut.

Kompetenskrav
Vi söker dig som studerar till apokare eller receptarie. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av apoteksarbete eller försäljning. Du är intresserad av att börja praktisera dina teoretiska kundkaper och du är nyfiken och längtar efter att få möta apotekskunderna.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och säljande, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktigt del av varumärket Apoteket.  Du har ett stort intresse av hälsa, både egen och andras.

Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

I ansökan anger du vilket län/område du är intresserad av i första, andra och tredje hand. Om du vill kan du också där ange om det är någon/några speciella orter som du är intresserad av att arbeta på.

Ansökningsperioden pågår till den 15 april. Skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vi arbetar löpande med urval och tillsättning.

Välkommen med din ansökan!

ApoteksteknikerVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Heltid eller deltid/Visstid
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apoteket AB Konsument söker
Hemsida:
http://www.apoteket.se

Ansökan

Webbplats:
https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/926508/54106?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-15


Senaste inkomna jobb