Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utbildare Recepthantering sökes!

Om tjänsten

Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler.

Just nu söker vi dig som vill utbilda andra i recepthantering. Du ska kunna ge en översiktlig kunskap om läkemedel och lära ut farmaceutiska medicinska termerna och medicinsk terminologi.
Kursen startar redan vecka 16 och pågår under ett par veckors tid.
Du behöver inte vara pedagogiskt utbildad men om du varit verksam inom området är det ett stort plus.
Fakturera eller gå på timme, det väljer du själv!

Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör.

Vi tar ENDAST emot ansökningar via mail!

Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!

ApoteksteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ackebrink
Hemsida:
http://ackebrink.se

Ansökan

Referens:
Recepthantering
E-postadress:
rekryteringsverige@ackebrink.se


Senaste inkomna jobb