Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Laboratoriemedarbetare med start omgående!

Om tjänsten

Uniflex Sverige AB


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.

Jobbeskrivning
Vår kund är en laboratoriekedja som främst arbetar med miljö-och livsmedelsanalyser för att förbättra vår miljö samt säkra vår hälsa. Företaget är rikstäckande och med sina 1300 anställda omsätter vår kund mer än 1miljard SEK. Vi söker nu för kunds räkning 1 person.

Som laborant kommer du att arbeta med provtagning och förberedelser för dessa. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:
- Förberedelser innan provtagning
- Genomföra provtagningar samt analyser med allt vad det innebär
- Mortla, koka,hälla och späda proverna
- Hjälpa till på IR analysen


Personliga egenskaper
Som person förstår du vikten av att hålla hög kvalitet på det du gör genom att vara noggrann i ditt arbete. Du bör vara van vid högt arbetstempo samt tycka om att ha mycket att göra.
Vi ser gärna att du har en naturvetenskaplig bakgrund med laboratorievana från högskola/universitet eller liknande samt intresse inom dessa ämnen.

Arbetstiden är fölagd under både dagtid och kvällstid och varierar beroende på vilket pass man tilldelas. Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.uniflex.se.

LaboratoriebiträdeVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
8350
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=8350
Sista ansökningsdag:
2013-03-09


Senaste inkomna jobb