Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut/Aktivitetsansvarig söks till Christiansro i Kristianstad

Om tjänstenFörenade Care driver sedan 1 september 2012, på uppdrag av Kristianstad kommun, Christiansro vård- och omsorgsboende. Det nybyggda Christiansro” är beläget i centrala Kristianstad och består av 44 lägenheter i 5 plan. Boendeplanen innehåller 9 lägenheter för vård och omsorgsboende med undantag av bottenplan som innehåller 8 lägenheter.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Kvalifikationer
Du har svensk legitimation som arbetsterapeut och gärna erfarenhet från geriatrisk vård. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du har en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå från att alla kan ta ansvar.

Meriterande är erfarenhet av demens, somatisk och geriatrisk vård. Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, handlingskraftig, ansvarstagande och flexibel samt ha god samarbetsförmåga och vara pedagogisk i din handledning av personal. Du skall ha god kännedom i HSL och ha bra datakunskap. Meriteranden är kunskap inom SoL.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och brinner för arbete med aktiviteter. Du ser möjligheter istället för hinder och har en vilja att arbeta med verksamhetsutvecklande arbete. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget med vårdtagarnas bästa i fokus.
Du ansvarar för sedvanliga arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar. Du har ett nära samarbete med sjukgymnast, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

Anställningens huvuduppdrag är ett övergripande ansvar för aktiviteter där du tillsammans med aktivitetsombud utvecklar en verksamhet där det finns en mångfald av olika aktiviteter utifrån önskemål från de boende. Du ansvarar för kontakter med intresseorganisationer.

I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens samt förmåga att leda samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Arbetstid/Varaktighet
75 %. Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Verksamhetschef Jeanette Brink
Telefon: 044-781 20 40
Regionchef Eva Hermansson
evah@forenadecare.com
Marknadschef Mia Palmé
miap@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Förenade Service A/S Danmark. Koncernen är privatägd med ca 7000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontoret i Malmö och regionkontor i Stockholm, Uppsala och Gävle.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Deltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Förenade Care
Hemsida:
http://www.forenadecare.com/

Ansökan

Webbplats:
http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D570%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb