Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter hos oss som arbetsterapeut består av bedömning och utprovning av arbetstekniska hjälpmedel inom ansvarsområdet. Svara för individuella behandlingar samt för utvecklingen av rehabiliteringsarbetet utifrån specialistfunktion och kompetens i vilket ingår att arbeta nära omvårdnaden tillsammans med omvårdnadspersonal. Delta i omvårdnadsplaneringar. Ansvara för att dokumentation sker enligt Patientjournallagen. Vi dokumenterar i Procapita +.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetsterapeut, gärna med inriktning mot rehabilitering. Erfarenhet från arbetsområdet är en merit. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda datakunskaper.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100% dagtid
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Enligt överenskommelse., upphör: Semestervikariat enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ängelholms kommun, Hälso- och sjukvård HSL

Ansökan

Referens:
A309664
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=480eb080-2659-4857-8486-63f5b5ac34d9&TK=b8f64748-da2b-4410-94f2-8a56ec2bc92f
Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
B-körkort och tillgång till egen bil erfordras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Senaste inkomna jobb